8/09/2012

Svinelever i Skøn sovs m/Bacon og Rosmarin.




En ret som jeg altid har kunnet lide - lige siden jeg var barn :0)
Dette er den bedste måde at have lever på - synes jeg i hvert fald ;0)


Opskrift for 4 pers.

500 g svinelever
1 stor løg
200-300 g svampe
200 g bacon 
frisk rosmarin
1. dl.vand
1. dl.mælk
1.dl. fløde (light)
1 lam boullion
1.svine boullion
salt
peber


Fremgangsmåde:

Skær leveren i `bite`size stykker.
Kom det på en meget varm pande, og steg dem på alle sider i nogle få minutter - indtil de har fået en smuk farve.

tag panden af varmen og put den til sides, imens du skærer bacon,løg og svampene.

Tilsæt ingredienserne på panden med leveren og lad det stege indtil bacon har fået lidt farve.

Nu kommer i al væden i retten.  Lad det simre i ca.10 min. v/middel varme.

Gulerødder kan osse kommes i og osse evt.rødvin.


Serveres med kartoffelmos og hjemmelavet hvidløgsbrød.


Bon Appetit!





No comments:

Post a Comment