8/09/2012

Hindbær Is. ( italiensk)



 En skøn italiensk is, med en stærk smag af hindbær.
En kan osse komme jorbær eller andre bær i, i stedet for hindbær - op til hver og en :0)


Opskrift:

4 æggeblommer
1.5  dl.sukker
1.5 dl.mælk
1 1/2 dl fløde
1.5 tsk.vanilje essence
1 dl.glukose sirup

500 g hindbær


Fremgangsmåde:

Start med at piske blommer og sukker godt sammen.

Kom mælken,fløden og glukose sirup i en lille gryde - indtil det starter at koge.

Dernæst skal denne blanding piskes i flødemassen i skålen - i kan se det her på billedet..

Da det er færdigt tilsætter i hindbærene.

Få fat i en anden skål og et sigt, men nu skal massen gennem en finmasket si.  ( på grund af hindbærene)

Pisk det derefter let igennem og husk endelig at smage på den, men måske behøver isen mere sukker.


Til sidst puttes blandingen i en god tupperware beholder og i fryseren i 6-7 timer.  Husk at røre i den engang imellem.



Og det var så det :0)














No comments:

Post a Comment