8/13/2012

Osso Buco (med svin)



Her er min version af denne kendte ret.


Opskrift:  ( for 2-3pers.)

4-6 små svine skanker
1.5 dl.rødvin
2 dl.vand
1 dl.pasta sauce

200 g svampe
1 hel løg
2 fed hvidløg
1 hel kvist frisk rosmarin
lidt frisk purløg
1 lille dåse baby majs
1dl.bambusskud
1. svinebouillon
salt og peber


Fremgangsmåde:

Start med at skære det meste af fedtet af kødet og smid det væk.

Brun dem på begge sider på en varm pande. Krydr godt med peber og lidt salt.

Skær alle grøntsagerne lidt groft-undtagen bambusskud, men de kan være som de er.
Hak hvidløg.

Det hele skal i din lergryde- som vist her.




Ind i ovnen v/200 den første halve time, så ned i 160 de næste 2 timer.

Alt i alt 2.5 time.

Kødet bliver så mørt at det falder af benet og nærmest smelter i din mund :0)


Da det var færdigt,  smagte jeg på saucen og kom lidt mere peber og salt i den, derefter siede jeg den gode sauce  fra og serverede den separat - kom lidt maizena jævner i den osse.

Havde kartoffelmos med retten.

Det hele var MUMS :0)

No comments:

Post a Comment