8/13/2012

Hasselback Kartofler m/Bacon og Rosmarin.


Så opskrift på bacon kartofler forleden dag, så blev nysgerrig og ville prøve det selv.

Jeg tilføjede dog selv rosmarin - men syntes det ville give et ekstra  pift :0)


Fremgangsmåde:

Tag kartoflerne og kog dem i let saltet vand med 2-3 kviste af rosmarin  - ikke for meget vand, kun så det akkurat dækker kartoflerne.

Koges i ca. 10 min.


Bagefter køles de af, før du skærer i kartoflerne ( hasselback)  snittene skal gå næsten igennem kartoflerne - pas på at i ikke kommer til at skære helt igennem dog.

Tag lange strimler af bacon og kom det i hver snit, derefter frisk rosmarin.  Hvid peber på dem og måske en lille smule havsalt , dog ikke for meget, dersom de bacon skiver er salte...


Kom dem i ovnfast fad, drys rigeligt med oliven olie - ind i ovnen v/180  i ca. 40 min.


Og det var så det :0)


No comments:

Post a Comment