7/08/2012

Kyllingevinger/Lår - YUMMY.


Helt igennem utrolig velsmagende kyllinge vinger.


Opskrift:

2 dl.vand
3-4 spsk.frisk ingefær ( kan osse bruge pulver)
2-3 spsk.soya
2-3 spsk. hot chili flager ( krydderi)
1/2 - 1 dl. brun farin
ca.2.5 spsk. lys sirup
hvidløg ( optional)

Hvedemel - for at rulle kødet i det.


 Fremgangsmåde:

Start med at skære vingerne - så du osse får det lille mini lår ud af det.

Kog vand og alle de andre ingredienser ( nævnt ovenfor)  i en lille gryde.  Det skal koge meget ned, men da bliver det ligesom tykt og klistret..

Put alle dine kylling vinger i en plastikpose - så marinaden
over dem, luk posen og gem på et køligt sted i 2-3 timer.

Da tiden er gået, kom hvedemel i en stor skål og kødet deri.
Det skal fuldstændig dækkes.

Tænd for din ovn - varmluft 200 grader i ca. 10 minutter, efter den tid, vender du vingerne og bag dem i yderligere 10 min.

Lav lidt mere sauce hvis du vil, men den marinade som er kogt ned, smager fantastisk godt som dipping sauce eller hvis du bare pensler vingerne med den lige før servering.


Med det her havde jeg majskobler - fin sommermad :0)





No comments:

Post a Comment