6/19/2012

Kyllinge Nuggets/Rice Krispies m/nudler og grøntsager


For 2 personer.

1 skinless kyllingebryst.
3-4 spsk.sesam olie
3 spsk.oyster sauce
chili ( efter behag)
2 spsk.honning - men ikke alt på en gang.
1 dl.vand
oliven olje
ca. 4-5 dl.rice krispies
salt
1spsk. peber
2 spsk.paprika
hvedemel ( for at vende kødet i )
mælk ( vende kødet i )
1.5 stor gulerødder
ca. 1.5 dl. grønne bønner
6-8 stk. baby majs ( fra en dåse)
2 hvidløg

Halv pakke kinesiske nudler.


Fremgangsmåde:

Start med at skære kyllinge brystet i " bite size stykker)
Kom hvedemel i en skål og krydr det godt m/ sort peber, paprika og lidt salt - jeg brugte osse chili - men det er op til hver og en.
Dyp dem så i mælk og til sidst rice krispies, som du har knust groft.
Put det her til side og gå i gang med at skære dine gulerødder i julienne.

Lidt oliven olie på panden og alle dine grøntsager deri.  Sesam olien, oyster sauce, vand, 1 spsk. honning, og hvidløg.
Lad det simre i 6-8 minutter.

Kog nudlerne i let saltet vand, og når de kogt næsten færdigt - skal de på panden sammen med alle grøntsagerne.
Put lidt mere sesam og oyster sauce. Evt. mere vand, hvis det er lidt tørt.

Put nu dine nuggets i et ovnfad og ind i ovnen i ca. 10 min. ved høj varme.  Kan drysse lidt oliven olie på dem..


Anret dem på dine nudler m/grøntsager og voila det er klart.


En dejlig ret.

No comments:

Post a Comment