6/12/2012

Kylling Stir Fry :)


Den her ret er så nem at lave og så smager den så godt - der er i hvert fald aldrig rester på panden, når jeg laver den for min familie ;)

Opskrift på marinaden :    3 personer.

2 skinless kyllinge bryst
3-5 spsk.soya sauce
1-2  spsk. chili  ( optional)
1.5 spsk. honning
2. hvidløgsfed.

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen i lidt tynde strimler.
Hak hvidløg eller brug en hvidløgspresse og put det i en skål, sammen med soya og honning.

Det her skal marinere i 4-5 timer.

1 helt stort løg
kinesiske nudler - lidt mere en halv pakke.


Steg kyllingen på panden m/ lidt oliven oil, indtil kødet bliver flot gylden.Tag det af varmen.

Steg løg ringene og ca. 2-3 mere hvidløgsfedt på panden.
Put mere soya på panden ( du kan selv smage det til )  og ca. 1.5 dl. vand.
1/2 spsk. chili mere og 1/2 spsk honning.
Lad det koge lidt op, og når du har kogt dine nudler og de er al dente, putter du det hele på panden - bland godt sammen og VOILA - Du har en god og nem ret :):):)

No comments:

Post a Comment