6/12/2012

Entre Cote Steg i hvidløg, oliven oil, rosmarin og Hvidløgs kartofler

Hvad kan man sige om en god stykke steg.. ikke meget.. undtagen mmm ;)

Jeg havde marineret den i hvidløg, olive oil  og frisk rosmarin - gned det godt ind i kødet.
 Havde den i den her marinare i ca. 4-5 timer.
Stegte kødet på panden først, og brunede den på alle sider, efter det ind
i forvarmet ovn i 35 minutter ( 170)
Stegen skal hvile , inden den bliver serveret ca . 15 min.
Kødet var dejligt  rare og så mørt - kunne tydeligt smage krydderierne i det. :)

 Jeg valgte at have hvidløgs kartofler med stegen.

Tag skrællen af dine kartofler og kog dem i let saltet vand i ca. 20 min.    I mellemtiden har du smeltet ægte smør og oliven olje blandet sammen i en gryde.  Hak ca. 4-5 hvidløgsfed   ( eller brug en hvidløgspresse) og put det i gryden.

De kogte kartofler skal være helt tørre og halveres eller skæres  i kvarte - da putter du dem på panden og blander dem godt sammen med hvidløgs blandingen.

I kan enten bruge frisk rosmarin, basilikum eller persille - giver god smag til kartoflerne :)    Brug osse rigeligt med peber og salt efter behov .







No comments:

Post a Comment