6/22/2012

Kylling. ( exotic)





 Uha - hvad skal jeg sige om denne her ret, andet end Mmmmmm YUMMY ;)


Opskrift:

1.pose frosne små kyllingelår
 1.5 sitron
 2-3 friske timian grene
 2 fed hvidløg
 salt
 peber
 oliven olie
 2 spsk.honning
1 dl.vand
ca. 1/2 - 1 dl. aceto balsamico



Fremgangsmåde:

Skær brusken af kyllingelårene - i enderne..
Gnid dem med salt og peber.

 Put oliven olie på panden og smid kødet derpå - samt det hakkede hvidløg og timian.

Da lårene har fået en flot gylden farve, putter du alle de andre ingredienser i.

Sitronen skærer du i ringe og de skal ovenpå kødet - som vist her på billedet.

 Det her skal bare (v/lav varme) simre i 20 - 25 min. 

 Det blev til vindunderlig sød/syrlig smag af saucen som det kogte i :)

Tilbehør:

Salat m/ristede pinjekerner, babykorn og  revet Grangusto Ost.

 Og saucen som det kogte i, havde jeg ved siden af - men da kan hver og en bestemme hvor meget sauce de selv vil have - eller bare have det som dipping sauce for kylling lårene :)


Bon Appetit  :)

No comments:

Post a Comment