En gourmet søndags dessert.
1.5 pærer
( ikke alt for faste i det. Må gerne være en smule modne)
3-4 friske jordbær
Hjemmelavet vaniljesukker - så det vil dække hele panden.
1-2 spsk. ægte smør
2-3 spsk..fløde
1/2 dl.mørkt rom.
Udhul pærerne.
Put din hjemmelavede vaniljesukker på din flamberings pande. Lad sukkeret smelte næsten helt, inden du putter smørklatter i.
Put dine pærer i panden, en sjat rom og tænd i dem m/en gaslighter. Gør det varsomt - men som i kan se på billedet her, da kommer der en STOR flamme ;)
Dernæst kommer i fløden i og jordbærene.
Rør godt i panden og lad det simre i nogle få minutter.
I mellemtiden havde jeg lavet sukkerslør som pynt - opskriften til den, er på min blog her og står under mini æblepies m/sukkerslør.
Server med vanilje is. Og drys din karamel rom sauce ,ud over pærene, jordbærene og isen.
VELBEKOMME :)
Du er gud i kökkenhimlen....
ReplyDeleteaww tak - jeg elsker bare det her, føles beroligende og skønt at eksperimentere i køkkenet- en af mine mange passions i livet :)
ReplyDelete