En meget velsmagende dessert for 2 personer.
Opskrift:
2 spsk.hjemmelavet vaniljesukker
1/2 dl.flormelis
160 g flødeost
165 ml.coconut milk
6-8 friske jordbær-hakkede.
3 gelatin blade
Til Jordbær Gelé :
optø en halv pose frosne jordbær
3 spsk.hjemmelavet vaniljesukker
1 spk.honning
3 gelatin blade
Fremgangsmåde til Coconut desserten:
Start med at røre flødeosten og coconut mælken sammen.Da det er gjort putter du alle de andre ingredienser i - de småt hakkede jordbær til sidst dog..
Udbløde gelatin bladene i lidt koldt vand og så i et vandbad indtil det er helt smeltet, da putter du det i din dessert blanding.
Så til sidst i 2 ramakiner på køl i mindst 4-6 timer.
Gelé:
Kom jordbærene i en gryde. Lad det simre, indtil de er helt optøede.
Smag dem til med din vaniljesukker og honning, hvis du synes de er stadigvæk for syrlige i smagen, kan du putte lidt sigtet flormelis i..
Da det er færdigt, sier du det i en lille skål og put til sidst gelatin bladene i.
Så bare ind i køleskabet i nogle timer -eller indtil det er helt stift.
Lidt chokolade sauce er osse perfekt ovenpå desserten..
Og det var så det :)
No comments:
Post a Comment