11/16/2011

Majs Fritters i Tempura dej. ( corn fritters)

Dryppet med honning

Tempura dejen
 Dengang jeg boede i USA  ( var der i 4 år) da fik jeg altid dem her engang imellem.
Vil helst have dejen lidt stærk, så jeg har puttet chili og masser af peber i.

2 dl. meget koldt vand
ca.1 dl.majs stivelse
120 g. mel
1 hel frisk chili -skåret meget småt (optional)
 Håndfuld frisk purløg  ( chives)
2 tsk. bagepulver
2-3 tsk.hvid peber
1 tsk. salt
1 æg
 
1 hel.dåse majs. ( ikke væsken i den)
bland det hele godt sammen indtil den får en lidt tyk konsistent.Smid majs i dejen.

I  mellemtiden har du varmet olien i din friture gryde - kom dejen i med en stor ske og drop det langsomt i olien - ellers vil der ikke dannes de lille kager, hvis du bare smider det i :0)

De skal have ca.2-3 minutter på hver side- men indtil begge sider er blevet smukt gyldne.

Server dine majs fritters ( corn fritters) med honning på dem - og med den mad du vil have med den.
De skal helst spises næsten med det samme.


No comments:

Post a Comment