11/28/2011

Kryddkaka/Spice Cake.


 Den her kage smager Såå godt, lige da den er kommet ud af ovnen, og med smør på og måske mild ost.
 Den har jeg fået igennem hele min barndom - altid i juletiden. Var ikke noget bedre, når jeg kom hjem fra skolen, duften af nybagt Kryddkaka :) - en ægte julekage m/ de skønne krydderier i :)

Opskrift:
220 g sukker( sugar)
240 g hvedemel ( flour)
2 tsk.natron ( soda)
3/4 tsk.kanel ( cinnamon)
3/4 tsk.nelliker ( cloves)

2 æg ( eggs)
80 g margarine eller ægte smør ( real butter)
2 dl.mælk ( milk)

Smelt smørret og kom det i den store skål, sammen med alle de tørre ingredienser,
samt æggene og mælken.

Smør en aflang bageform, dejen i den og drys lidt nødder ovenpå, før du kommer den ind i ovnen i ca.50-55 min. på 175 g 


 Og den Skal spises m/smør- tilhører den kage. ( it has to be eaten with butter-otherwise it wont taste the same)

No comments:

Post a Comment