11/27/2011

Pasta m/Hvidvin/Basilikum og Fløde sauce. (white wine,basil and cream sauce)


En skøn pasta ret m/hvidløgsbrød til.
Til 4 personer.

  4. dl. fløde
  1/2-1. dl. god kraftfuld  hvidvin- den må Ikke være sur, men gerne lidt sød.
  1.dl.frisk basilikum ( hakket fint)
1.spsk.tørret basilikum
1/2 dl..svine bouillion
  5-6 hele hvidløg
 1.spsk.akacie honning.
 1 brev bacon - 1.5 dl. cirka
 500 g Fusilli Pasta.

Fremgangsmåde:
Skær bacon i små terninger og steg det på panden indtil det bliver sprødt. Hvidløg kommes først i, når baconet er næsten stegt færdigt. MEN ikke brug det hele på panden - gem 1-2 til selve saucen..

I mellemtiden har du kogt vand til dit pasta, og din sauce med alle de ingredienser simrer for lav varme.
Den skal bare smages til - indtil perfektion:)  og maizena stivelse ( halv dl.maizena,rørt ud i koldt vand først) for at gøre din sauce lidt mere tyk i det.
Din pasta sauce blandes så godt sammen m/pastaen i den store tykbundede gryde du har.
Og put lidt ost i saucen til allersidst - ca. halv dl.
Pynt retten med lidt frisk basilikum blade og tørret oregano osse.

Tag flutes, lav hvidløgs smør, smør det på dem og ind i ovnen i 5-8 min.




No comments:

Post a Comment