11/29/2011

Fløde kartofler i ovn. ( Creamy potatoes in the oven w/cheese)

Right before they go in the oven.

Flødekartofler:
1.5 pose frosne skive kartofler ( bag of frosen sliced potates
l -1.5 l. piskefløde (cream)

1-2 fed hvidløg
2.spsk frisk rosmarin                
6-7 spsk.frisk purløg
 1-2 spsk.salt
2-3 spsk. hvid peber                                     
halv pose revet mozzarella ost


Put kartoflerne i et stort fad , så fløden og alle krydderierne og så osten til sidst.
Jeg havde det på varmluft (200 g) i ca. 40 -45 min.

Havde tit prøvet at lave fløde kartofler før, men med almindelige kartofler og det lykkedes aldrig :(  De blev enten for vandede eller bare rå i det. MEN så kom en meget god ven på besøg og fortalte mig, at hans foolproof metode var ,at bruge frosne skive kartofler - og de har været perfekte lige siden hos mig ;0)

No comments:

Post a Comment