11/07/2011

Schnitzel Cordon Bleu


Opskrift:                2-3 personer.

4 Schnitzel
3 tsk.sød paprika
hvid peber
salt
1 æg
hvedemel
rasp
5-6 skiver hamburgerryg pålæg 
5-6 skiver toast ost



 Fremgangsmåde:

Bank kødet lidt med en kødhammer først, så skiverne ikke bliver så tykke i det.
put ost så hamburgerryg pålæg og ost igen . Put det andet schnitzel ovenpå så det danner en sandwich-som vist her på billedet.
I mellemtiden har du puttet hvedemel i en skål, rasp i en anden og til sidst det piskede æg spættet med lidt vand.
Løft din `kødsandwich` varsomt i hvede så æg og raspen.
Steg det ved svag varme i ca. 15 min. på panden.

Lad det køle godt af, før i skærer det i skiver, men det kan meget nemt falde fra hinanden- så vær forsigtig :0)

Jeg havde lidt salat som tilbehør og en udskåret frisk peberrod, som jeg farvede rød og puttede lidt ærte pure i den -      VELBEKOMME!

No comments:

Post a Comment