10/18/2011

Braciole m/pasta

Braciole m/pasta,sauce og hvidløgsbrød
 Til denne ret brugte jeg 4 Venø Okse steaks ( nok for 2 pers.)

Opskrift :

4. Venø steaks
2.fed hvidløg
friske basillikum blade
lidt purløg
lidt persille
2 skiver af blåskimmelost
lidt valnødder
lidt hvidløgsolie
havsalt
peber

Fremgangsmåde:

Put kødet på plastic film på et skærebræt og bank det tyndt med en kødhammer - men vær varsom, for det skal helst ikke gå i stykker :0)

Put fyldet i og rul kødet sammen i en rulle - bind det med snor nogle steder.
Brun det så på alle sider og lad det blive i gryden m/pasta saucen som kommer her.
Skiver af blåskimmel ost,valnødder,purløg,persille,olivenolie,salt og peber

Pasta sovsen:

saften fra kødet som blev brunet i den tyktbundede gryde.
3dl.vand
100 g.tomat pure
1-2 fed.hvidløg
1.spsk.fennikel
lille bundt friske basilikum blade
2.spsk.tørret oregano
3-4.spsk.rødvin
1.spsk.honning
1.laurbærblad

Fremgangsmåde:

bland det hele sammen og lad det simre med kødet i gryden i ca.halv time - men det afhænger osse af Braciolien, for mine ruller var meget små, så de behøvede ikke så meget tid..  Hvis det er store ruller så skal det nok simre under låg i saucen i 1-2 timer.






No comments:

Post a Comment