9/22/2011

Lam -braiseret i Rødvin Sauce




 En skotsk middag - sådan som skotterne laver det:)
 4-5 personer.

Braiseret lam i rødvin/svampe/løg og hvidløg sovs.

 6 stk. Lam ( mørbrad)
 1 spsk. hvidløgs paste ( kan osse være 3-4 fed hvidløg)
 1. løg
 2 kviste rosmarin
 500 g.friske svampe
 1.5 spsk. tomat paste
  halv flaske rødvin.
  1 dl.vand
 1.5 dl.tranebær juice.
maizena jævner - til allersidst


Kødet brunes på alle sider.
 svampene skæres i skiver og puttes på panden
med løg og hvidløg.
Det hele blandes så sammen og simres under låg i 2-2.5 time.








Som tilbehør havde jeg hvidløgs ovnbagte kartofler og Hvidkål m/ Bacon og Løg:

 1 pakke bacon i terninger
1 stor løg
1 kål
peber
smør/olivenolje

Kål, bacon og løg svitses i en gryde indtil det er blevet mørt. ( salt og peber)

En lidt anderledes måde at lave det på og jeg må sige at det smagte meget godt, vil helt sikker lave det igen:)

No comments:

Post a Comment