9/15/2011

Carbonara og Indiskt brød.

 
Den her ret har jeg lavet utrolig mange gange, men den er nem, hurtig og alle her i huset kan lide den:)

1-2 æg
1 brev. bacon
4-5 fed hvidløg ( vi elsker hvidløg her)
pasta - vi bruger næsten en hel pakke.
oregano

Snit bacon og hvidløg, steg det på panden.
rør æggene i en separat skål og put 1-2 hvidløg i den, lidt ost og salt - rør det godt sammen.

Når pastaen har kogt, si es det - put det på panden, hvor i har stegt bacon og hvidløget.
Den rå æggemasse kommes med det samme over pastaen ( det koges straks på grund af det meget varme pasta)     Så drysser i bare lidt krydder urter over det hele og Voila - det er klart :)


                     De indiske brød er osse super nemme at lave og her kommer opskriften:)

300 gr. hvedemel
Koldt vand
Salt efter behag
1 spsk olie
lidt krydderurter er osse gode i den her dej.. bestemmer selv hvilke,  men selv har jeg brugt basilikum.
Olie til stegning

Put melet i en skål og tilsæt salt og olie og bland godt.
Tilsæt langsomt det kolde vand og ælt, hvilket giver en blød dej.
Læg et fugtigt viskestykke over og lad dejen hvile i 1-2 timer.
Del dejen i 10 portioner og rul hvert stykke til en rund kugle.
Drys mel ud på bordet og rul hvert stykke dej til en rund pandekage på omkring 20 cm i diameter (alt efter pandens størrelse).
Ryst det overskydende mel af det rullede dej og læg dem til side, til alle stykkerne er rullet.
Hæld olie på panden og tænd for blusset på medium varme.
Når olien er varm lægges første chapatti på panden i ca. 1 minut eller til dejen begynder at boble, vend derefter dit brød  og lad den stege i ca. 1 minut på den anden side.

Den her opskrift laver ca. 7-8 stk.

No comments:

Post a Comment