7/30/2012

Små Kødboller.


 For 4 personer.

550 g hakket svinekød
1.5 fed hvidløg
en håndfuld frisk basilikum
1.5 spsk.honning
chili ( optional)
salt
sort peber
1/2 -1 dl. parmesan ost - eller noget lignende.
ca. 1/2-1 d.rasp

Fremgangsmåde:

Bland det hele meget godt sammen og put det på køl i 5-6 timer, men da vil alle krydderierne nå at trænge godt igennem.

Form dem til Små kødboller - må ikke være store.
Steg dem på panden m/evt.svinefedt og oliven olie blandet sammen. 
Da de er næsten færdige kommer du 2 spsk.honning på panden samt lidt teriyaki sauce.

Sluk for varmen og put låg på.

Passer perfekt til noget Pasta og salat v/siden af.


De små kødboller smager dejligt af hvidløg - osse en lille smule sødt , på grund af honningen.

En kan osse lave en pasta sauce, for at komme ovenpå, men det ville jeg ikke med dem her- kun noget revet parmesan og noget mere basilikum - det var yummy ;0)

No comments:

Post a Comment