4/19/2012

Cheerios Kage.





 En kage børnene vil elske - well osse nogle voksne;)

Opskrift:

ca. 250-300 g mørkt chokolade
ca.1 spsk. margarine eller palmin
3-4 spsk. mørkt sirup
1 tsk. vanilje extract
 Cheerios 


200-300 g  lyst chokolade ( ikke hvidt)

1/2 l piskefløde - for pynt
sigtet flormelis -pynt
små blomster-pynt

Fremgangsmåde:

Start med at smelte din mørke chokolade og palmin i en gryde eller inde i mikrobølgeovnen i nogle få minutter.

Tag det ud og rør godt i det - put da sirup i.

Kom din cheerios i og bland det godt sammen i skålen- som vist her nederst på billedet.  Chokoladeblandingen skal fuldstændig dække cheerios.

Put blandingen i en form ( med hul i midten) og på køl i nogle timer - mit var ca. 5-6 timer. Kan osse sagtens puttes i fryseren indtil den skal bruges.

Nogle timer før den skal serveres, smeltede jeg den lyse chokolade og dækkede kagen næsten med det.
Lad det blive fuldstændig hårdt.

Så til sidst er det bare om at piske fløde og pynte din cheerios kage og voila - BON APPETIT :)

No comments:

Post a Comment