2/10/2012

Stegt Rødsprætte m/Rejesauce og små smørstegte kartofler


Opskrift:    2 personer.

4-5 rødsprætte fileter
 3 æggeblommer
hvedemel ( for at vende fiske fileterne i)
salt
peber
2-3 spsk.sød paprika

Vend fileterne godt i æggeblommerne og så i hvedemelet - og det er godt krydret med peber,salt og paprika.

Steg fisken på panden i nogle FÅ minutter.


REJE SAUCE:

3 dl.vand
1-2 fiske boullion
lidt sitron saft                       kan osse eventuelt putte halv dl.hvidvin i.
lidt dild
lille smule basilikum eller persille
1-1.5 tsk.sukker 
peber
2-3 dl. madlavningsfløde
maizena jævner

lad det simre i ca. 8 min. og kom rejerne i til Aller sidst - de skal ikke koges.

som tilbehør, havde jeg osse små smørstegte parisienne kartofler, m/salt og masser af sort peber.





No comments:

Post a Comment