12/16/2011

Marcipan/Nougatbrød Konfekt. ( julehygge)


 Det her er lige noget for marcipan lovers:)

Opskrift: ca.15 stk.

300 g.Odense Marcipan
300 g. Nougat
200 g. Overtrækschokolade

Fremgangsmåde:

Marcipanen rulles ud. 200 g. nougat trylles ud som en tynd lang pølse, og den lægges i midten på marcipanen.  I ruller den så sammen og skærer
ud i små aflange stykker, og formes som små mini brød.

Jeg puttede dem lige på køl, imens jeg var i færd med at smelte chokoladen i vandbad.

I drypper dem så i chokoladen, så det fuldstændig dækker de små `brød`.

Lad dem køle lidt af, før i pynter dem med nougaten ( sprøjtepose)

Ja og så gemmer jeg dem bare på et lidt koldt sted indtil de skal spises.

Og i det her tilfælde skal de serveres i morgen - men tager dem med til min søde svigermors julegløgg fest - samt 2 Ostekager :)


No comments:

Post a Comment