12/12/2011

Chokolade Panna Cotta m/ Grand Marnier

 En virkelig dejlig og flot dessert - smager vidunderligt med min specielle sauce til :)










Opskrift:   ( 2 personer)

3 husblas.
2 dl.fløde
1 dl.sukker
75 g.lyst chokolade
 1-2 tsk.vanilje essence
 ca.2 spsk.fint revet appelsinskal


Fremgangsmåde:

Start med at putte husblas i koldt vand.
Tag en gryde og sæt mælken,fløden og sukkeret deri, og varm det godt igennem eller indtil sukkeret er smeltet.
Tag gryden af varmen og put din chokolade i - rør godt i den indtil den er helt smeltet.
Put vanilje essence i og appelsinskallen.
Tag din husblas, som har ligget i det kolde vand, Klem den godt for overskydende vand og put det i til sidst. Rør Godt i din blanding.
Put din panna cotta i ramakin skåle og ind i køleskabet med dem i mindst 3-4 timer. ( har faktist bedst af at være på køl i 5-6 timer..)

Lige før du tager din dessert ud af køleren, laver du din skønne sauce :


Grand Marnier Sauce m/Bær.

1 dl.syltede appelsin og nødde lagen/saften ( jeg har det på min blog her..)
1/2 dl.Grand Marnier.
1 1/2 dl. skovbær ( frosne)
4-5 mandler 
1/2 dl.vand.


Det hele simrer for meget lav varme i ca.5-8 min.

 Så er det bare om at pynte desserten og servere den :)

             Bon Appetit!











No comments:

Post a Comment