11/21/2011

Cheese Cake m/ Chokolade Fudge




















Marcipan Æble :

Tag kernen ud ( men ikke hele vejen igennem dog)  og skrab lidt af æble kødet væk. Derefter  putter du marcipan ind i æblet  og ind i ovnen i ca.15-20 min.

Serveres gerne med is.


Chokolade Fudge Ostekage:

140 g. Havre kiks m/chokolade
1. spsk.kanel
70.g smør                                           
375 g.flødeost
1. dl. Hvidt sukker
2. dl.Piskefløde
2 tsk.vanilje essence
6 husblas

Knus kiks i en skål, og bland det sammen med blødt smør og kanel. Pres kiksemassen ud i en springform med en plastik ske eller bare dine fingre, så det vil dække bunden.

Pisk flødeost og sukker sammen. Pisk fløden til skum, og rør ( bare med en spatel)  i osten sammen med vaniljen.

Nogle timer før, har du smeltet i et vandbad ca.
300-400 g lyst chokolade
en halv dåse sødet kondenseret mælk fra Nestlé
2-3 spsk. fløde
2-3 husblas
og 20-40 g Pecan nødder - men de kommes i da i har taget skålen ud af gryden m/vandet.

Det skal køles Godt af  før, og i må gerne lave den  her fudge dagen før - det var faktist det jeg gjorde...
Jeg bruger 2-3 husblas i den. 

 Put lidt chokolade fudge over kiksen i bunden af springformen, så flødeosten - chokoladen igen og til sidst osten igen.   Pynt med lidt tilovers chokolade og en pecan nød i midten af kagen.
Skal gemmes inde i køleskabet i mindst 2 timer - før servering.



No comments:

Post a Comment