9/02/2012

Seafood Pie

til 3 personer.

Fiske sauce til min seafood pie :

1 lille håndfuld frisk dild
1 lille håndfuld frisk basilikum
1/2 dl. sødt hvidvin ( J.P.Chenet)
1.fiske bouillon
salt og peber
1/2 l. madlavningsfløde

maizena jævner til allersidst.

Saucen koges op -derefter simre i ca.10 min.
 Sæt til side.


Tiger rejer pilles, kammuslinger og små rejer puttes på panden i ægte smør.

2 hvidløgsfed blandes sammen med og det hele skal kun svitses i nogle få minutter.

Butterdejen rulles ud.
3 ramekin  smøres indvendig m/lidt oliven olie.

Fyldet skal nu oveni gryden m/saucen - røres godt sammen.

Puttes i dine ramekin, butterdejslåg ovenover . Smøres med æg eller mælk, og ind i en forvarmet ovn i ca. 15 -20 min.

Serveres m/Nan brød m/koriander og hvidløgs smag.




No comments:

Post a Comment