7/21/2012

Kylling ( amerikansk)

 Yummy Kylling, med godt tykt skind.


Opskrift. 4 personer.

1 hel kylling
hvedemel
3-4 spsk. paprika
3-4 spsk. sort peber
4 spsk. Seltin salt
3 æg


Fremgangsmåde:

Start med at partere kyllingen.

Kom hvedemel,salt og de andre ingredienser i en stor skål.
Æggene røres godt sammen og kommes i en anden.


 Kylling stykkerne skal først rulles i mel, så æg og melet igen - på den måde får du bedre og tykkere skind på kyllingen.

Lad den hvile i ca.30 min. så ind i forvarmet ovn
i 1 time på 180 g

Grunden til at der skal så meget salt i opskriften, er fordi ellers vil smagen ikke være stærk nok - I må faktist smage på den, for at være sikker på, at det ikke mangler mere salt eller peber..  Og jeg bruger altid Seltin salt, men det er meget sundere end det almindelige.

Jeg foretrækker osse altid at ovnstege min kylling, bruger næsten aldrig friture gryde.




No comments:

Post a Comment