10/30/2011

Skinke m/ananas og kirsebær.


Jeg havde et lille dinner party i går og her kan i se kødet som jeg lavede - det smeltede i ens mund, så mørt var det :0)

3200 g Herregårds skinke
1 dåse ananas (ringe)
kirsebær ( dåse)
honning
lidt smør

Fremgangsmåde:
Kog skinken i emballagen i 1.5 time . Put lidt sukker og 1 løg i vandet.
Efter den tid, slukker i for gryden og lad stegen hvile i ca.halv time i kogevandet.
Da kødet er blevet helt koldt, tager i garnet af kødet og smører det med honning og lidt brun farin. Put ananas og kirsebær over alt ( så det dækker skinken) og tandstikkere i midten af kirsebærene.
Ind i ovnen igen på 200 g i 20-25 min.. Jeg puttede osse lidt smør klatter imellem ananas ringene.




Et perfekt lille dinner party. God mad og hygge .















No comments:

Post a Comment