9/08/2011

Færøskt, Islandskt og Spanske specialiteter . Nytårsaften.

Det var en af vores nytårsaften. vi havde valgt at ha`lidt international blandet.  Det blev så spansk Serrano skinke, løgringe,  kæmpe tiger rejer sauterede i hvidløg og smør,  islansk haj (rådden haj (hákarl). Man tager en haj og graver den ned i tre måneder til den er `klar`) drikker altid brennivín til hajen. Tørret hval,   isl.tørfisk, ræst kød ( Ræst kjøt,fårekød, der er semi tørret i 2-3 måneder.)  og skerpukjøt (fårekød, tørret i ca. 7 måneder)  isl. rugbrød,  isl. røget lammekød og masser af brød og dressinger med.   S`følig havde vi osse islandskt Brennivín med ;)   
Ræst kjøt.Det havde jeg inde i ovnen i ca.1 time.


Ræst kjøt-før det kommer ind i ovnen. Det dufter ikke godt, når man steger det, men hold dog op hvor det smager godt. MEN en skal nok vænne sig til smagen-folk enten hader eller elsker det.
tørret fisk, skerpukjøt, tørret hval.

No comments:

Post a Comment