9/11/2011

Entre Cóte steak m/chili,chocolate og tilbehør





 Her havde jeg lavet Entre Côte steg og brugte et gudeskønt krydderi som hedder: Cacao og Chili. Det er simpelthen Så eksotisk og fremhæver smagen i alt. ( kan købes i super best)
Lavede osse fyldte svampe, hvidløgs roasted kartofler, chocolate sovs , ristede små svampe på panden og blandede ovnbagte grøntsager.

Opskriften til den super dejlige sovs kommer her :
Kødsaften fra kødet bruges .
1 dl.. rødvin
1.bouillion ( kan være fra lam eller okse)
1.5- 2 dl.. vand
 1 dl..saft fra champiogner 
2 spsk. cacao og chili krydderiet
 10 g. kirsebær og chili chocolate m/ 70 perc.cacao indhold. Andet chocolate kan osse bruges men skal være et højt indhold af cacao.
lidt maizene for at lave sovsen lidt tyk.

Jeg kryddede kødet med cacao og chili krydderiet og lidt peber - kødet fik en vidunderlig smag af den eksotiske smag og wow siger jeg bare :)

No comments:

Post a Comment