Den her ret er så nem at lave og så smager den så godt - der er i hvert fald aldrig rester på panden, når jeg laver den for min familie ;)
Opskrift på marinaden : 3 personer.
2 skinless kyllinge bryst
3-5 spsk.soya sauce
1-2 spsk. chili ( optional)
1.5 spsk. honning
2. hvidløgsfed.
Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i lidt tynde strimler.
Hak hvidløg eller brug en hvidløgspresse og put det i en skål, sammen med soya og honning.
Det her skal marinere i 4-5 timer.
1 helt stort løg
kinesiske nudler - lidt mere en halv pakke.
Steg kyllingen på panden m/ lidt oliven oil, indtil kødet bliver flot gylden.Tag det af varmen.
Steg løg ringene og ca. 2-3 mere hvidløgsfedt på panden.
Put mere soya på panden ( du kan selv smage det til ) og ca. 1.5 dl. vand.
1/2 spsk. chili mere og 1/2 spsk honning.
Lad det koge lidt op, og når du har kogt dine nudler og de er al dente, putter du det hele på panden - bland godt sammen og VOILA - Du har en god og nem ret :):):)
No comments:
Post a Comment