En meget velsmagende forrett som jeg lavede i går - kødet nærmest smeltede i min mund, så mørt var det :)
Opskrift:
2 skinless kyllingebryst
4-5 spsk. soya sauce
2 spsk.honning.
en håndfuld frisk rosemarin
4 dl.kokosmælk - kommes i gryden.
lidt salt.
1 tsk. chili
lidt mere rosmarin
Put kødet i soya og honning marinaden i 4-5 timer.
Steg dem på panden i ca.6 min. på hver side.
Tag en gryde og put dem i kokosmælken og put låg på - skal være helt lukket.
Jeg kogte dem i 10 minutter, derefter slukkede jeg for varmen og puttede gryden til side.
I mellemtiden har du ristet en lille pose pinjekerner.
Put blandet salat på en stor tallerken.
Skær kyllingen i tynde skiver og put dem i kokosmælken, som den har kogt i - akkurat som vist her på billedet.
Kødet skal til sidst ovenpå salaten,
drys pinjekerner, og gem saucen som den har kogt i osse - men det er en super god til den her vidunderlige forret :)
Opskrift:
2 skinless kyllingebryst
4-5 spsk. soya sauce
2 spsk.honning.
en håndfuld frisk rosemarin
4 dl.kokosmælk - kommes i gryden.
lidt salt.
1 tsk. chili
lidt mere rosmarin
Put kødet i soya og honning marinaden i 4-5 timer.
Steg dem på panden i ca.6 min. på hver side.
Tag en gryde og put dem i kokosmælken og put låg på - skal være helt lukket.
Jeg kogte dem i 10 minutter, derefter slukkede jeg for varmen og puttede gryden til side.
I mellemtiden har du ristet en lille pose pinjekerner.
Put blandet salat på en stor tallerken.
Skær kyllingen i tynde skiver og put dem i kokosmælken, som den har kogt i - akkurat som vist her på billedet.
Kødet skal til sidst ovenpå salaten,
drys pinjekerner, og gem saucen som den har kogt i osse - men det er en super god til den her vidunderlige forret :)
No comments:
Post a Comment