12 mellemstore pølser af 10 cm.
1,4 Kg fedt svinekød uden ben
250 g rygspæk uden svær
6 fed hvidløg
1 1/4 dl rødvin
60 g sød eller stærk paprika
2 tsk knust tørret rød peber
2 tsk. salt
1 tsk stødt koriander
1.tsk stødt spidskommen
1.tsk stødt sort peber
1/2 des. brun farin eller rørsukker.
1. Hak kødet groft. Skær spækket i små tern (5*5mm) og bland dem i svinekødet. tilsæt hvidløg, vin og krydderier og salt og rør i 1-2 min. til massen er sammenhængende. steg en lille klump og smag på den - tilsæt evt. flere krydderier.
2. Stop tarmene og bind pølserne så de bliver ca 10 cm lange. læg dem i køleskabet i 1-2 dage, da når krydderierne rigtig at trænge ind..
3. Prik pølserne så de ikke sprækker og steg eller gril dem til de er brune og ikke længere er rosa i midten, ca 5-7 min. på hver side.
Har osse lavet bacon pølser og uhh de smagte godt :
Hakket svinekød
fedt
bacon
1.løg
salt
peber og purløg.
En meget nem opskrift ! :)
No comments:
Post a Comment