9/14/2011

Spanske pølser.



12 mellemstore pølser af 10 cm.    

1,4 Kg fedt svinekød uden ben

250 g rygspæk uden svær

6 fed hvidløg

1 1/4 dl rødvin

60 g sød eller stærk paprika

2 tsk knust tørret rød peber

2 tsk. salt

1 tsk stødt koriander

  1.tsk stødt spidskommen

  1.tsk stødt sort peber
  1/2 des. brun farin eller rørsukker.


1. Hak kødet groft. Skær spækket i små tern (5*5mm) og bland dem i svinekødet. tilsæt hvidløg, vin og krydderier og salt og rør i 1-2 min. til massen er sammenhængende. steg en lille klump og smag på den - tilsæt evt. flere krydderier.
2. Stop tarmene og bind pølserne så de bliver ca 10 cm lange. læg dem i køleskabet i 1-2 dage, da når krydderierne rigtig at trænge ind..
3. Prik pølserne så de ikke sprækker og steg eller gril dem til de er brune og ikke længere er rosa i midten, ca 5-7 min. på hver side.


Har osse lavet bacon pølser og uhh de smagte godt :

Hakket svinekød
fedt
bacon
1.løg
salt
peber og purløg.

En meget nem opskrift ! :)

No comments:

Post a Comment