11/13/2011

Glaceret Nakkefilet i Hindbær/Chili og Skinke/champignon Pie.



Opskrift til Glaceret Hindbær Nakkefilet:

Halv pose frosne hindbær
Halvt granat æble - kernene tages ud og de bruges kun.
2 spsk.honning
1.spsk. chili flager-krydderi
put en lille smule flormelis eller majs stivelse i, for ellers bliver din marinade alt for tynd.

Put dine bær i en blender og bland dem indtil de bliver som puré.
Smør kødet Godt med din blanding og lad det trække i 3-4 time.
Efter den tid, ind i ovnen på 175 g i 2 timer.
Jeg åbnede ovnen 1-2 gange for at putte mere af denne super gode marinade på nakke fileten.

Skinke og Champignon Tærte
4 dl. mel
150 g. margarine
1 spsk. vand
 1 æg
2-3 spsk. fløde-hvis det er for lidt væske i jeres tærte, da putter i bare mere fløde i.

 150 g skinke i tern ( Jaka bov er bedst synes jeg.) - skær det i små terninger
 1 dåse champignon ( ikke saften)
 salt
 lidt chili flager-krydderi.
 peber
1 fed hvidløg
50 g frisk purløg
1 spsk. kød og grill krydderi
og eventuelt grønne asparges, som er skåret i små stykker.

Smør din form m/smør eller olie og beklæd din form med mørdejen.Prik din bund m/en gaffel og forbag den i ca. 10 min. v/200 g  ( jeg havde min på varmluft)


 Pisk mælken, ægget og krydderierne godt sammen og hæld det over dit fyld.


Bag det inde i ovnen i ca. 25-30 min på middelhøj varme.




No comments:

Post a Comment