10/09/2011

Yorkshire Pudding .

Yorkshire Pudding.
 Yorkshire pudding er spist meget i England og deromkring- altid med roastbeef eller grydesteg. Bruger dem for at `scoop up the gravy etc.`
Det er nemt at lave og det eneste som du skal have er en såkaldt - tin pan ( yorkshire pudding pan) Der er et billede af den her lidt længere nede, Men hvis i ikke har den, kan i prøve at bruge muffins pande i stedet for.

Her kommer opskriften:

3 æg
1 cup mælk ( ca.2 dl.)
2 -3 dl.hvedemel
1/2 dl.vand
lidt salt
hvid peber
friske krydderurter - jeg brugte purløg og basilikum.

( jeg lavede 12 stk.)

Fremgangsmåde:
Lav dejen og lad den stå i en halv time før du skal bruge den.
Varm ovnen godt først - varmluft ca.200 g.c
Put den specielle pande ind i ovnen med lidt olie i alle hullene - olien skal være sprudlende varm, før du putter dejen i hver enkelt en.
Bag dem i ca.20 min. Indtil de er gyldne, ikke åbne ovnen imens de bages.

Og det var det hele - meget enkelt :0)
I kan osse bruge dem som desserter,men da lader i være med at komme salt,peber og krydderurterne og putter i stedet for lidt vanilje og sukker i .



No comments:

Post a Comment