Lidt crunchy udvendig og blød indeni - MUMS.
75 g hvedemel
en lille håndfuld nødder
en lille smule kanel
1 tsk.bagepulver
1tsk.mandel extract
Marcipan - ca. 50-100 g
2-3 pærer
Fremgangsmåde:
Start med at piske smør og sukker godt sammen.
Kom så 1 æg ad gangen - og lidt hvedemel hver gang. Da i har puttet begge de æg i, kommes resten af ingredienserne i - til sidst nødderne.
Put bagepapir i en springform og smør siderne på den m/lidt fedtstof.
Dejen er nu klar at komme i .
Put halvdelen af dejen i, derefter små tynde marcipan skiver - som vist her på billedet, så skiverne af dine 3 pærer.
Drys med en lille smule kanel på dem - dog Ikke for meget.
Resten af dejen skal ovenpå pærerne.
Drys med en lille smule kanel på dem - dog Ikke for meget.
Resten af dejen skal ovenpå pærerne.
Kan osse smelte lidt smør m/kanel og drysse det ovenpå kagen - op til hver og en.
Kom din form i en forvarmet ovn v/175 i ca.50 minutter ( afhænger af hver og ens ovn..)
Serveres med Is eller Flødeskum.
Bon Appetit :0)
No comments:
Post a Comment