11/12/2011

Fragilité bund m/mynte is.



min mynte is som jeg smørrede ovenpå den ene bund.
Fandt denne her skønne dessert, fra Odense marcipan og blev så begejstret for den, at jeg lavede den for dessert til min mand og datter i aften :0)
 Jeg har brugt min egen hjemmelavede mynte is - blev meget bedre ;)

200 g marcipan
2  æggehvide
350 g sukker

Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt af gangen og pisk til hviderne er helt stive og seje. Riv marcipanen i æggehviderne og bland forsigtigt.
Smør massen ud på en stor bageplade beklædt med bagepapir i ca. 1,5 cm's tykkelse.
Bag bunden til den er lysebrun og let fjedrende ved 180°C i ca. 20 min. Del bundene i to

Læg den anden over som låg og sæt straks kagen i fryseren, til den er
helt frossen. Det er ligesom en stor sandwich.
Da de kom til servering, skar jeg den i mindre stykker
dryssede flormelis og ren kakao over desserten og
tallerkenen, lavede lidt chokolade pynt og voila

DESSERT IS SERVED FOLKS ;0)

                                                         ps. opskriften til min mynte chokolade is, er på¨min blog.

  

No comments:

Post a Comment