min mynte is som jeg smørrede ovenpå den ene bund. |
Jeg har brugt min egen hjemmelavede mynte is - blev meget bedre ;)
200 g marcipan
2 æggehvide
350 g sukker
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt af gangen og pisk til hviderne er helt stive og seje. Riv marcipanen i æggehviderne og bland forsigtigt.
Smør massen ud på en stor bageplade beklædt med bagepapir i ca. 1,5 cm's tykkelse.
Bag bunden til den er lysebrun og let fjedrende ved 180°C i ca. 20 min. Del bundene i to
Læg den anden over som låg og sæt straks kagen i fryseren, til den er
helt frossen. Det er ligesom en stor sandwich.
Da de kom til servering, skar jeg den i mindre stykker
dryssede flormelis og ren kakao over desserten og
tallerkenen, lavede lidt chokolade pynt og voila
DESSERT IS SERVED FOLKS ;0)
ps. opskriften til min mynte chokolade is, er på¨min blog.
No comments:
Post a Comment