Jeg havde marineret den i hvidløg, olive oil og frisk rosmarin - gned det godt ind i kødet.
Havde den i den her marinare i ca. 4-5 timer.
Stegte kødet på panden først, og brunede den på alle sider, efter det ind
i forvarmet ovn i 35 minutter ( 170)
Stegen skal hvile , inden den bliver serveret ca . 15 min.
Kødet var dejligt rare og så mørt - kunne tydeligt smage krydderierne i det. :)
Jeg valgte at have hvidløgs kartofler med stegen.
Tag skrællen af dine kartofler og kog dem i let saltet vand i ca. 20 min. I mellemtiden har du smeltet ægte smør og oliven olje blandet sammen i en gryde. Hak ca. 4-5 hvidløgsfed ( eller brug en hvidløgspresse) og put det i gryden.
De kogte kartofler skal være helt tørre og halveres eller skæres i kvarte - da putter du dem på panden og blander dem godt sammen med hvidløgs blandingen.
I kan enten bruge frisk rosmarin, basilikum eller persille - giver god smag til kartoflerne :) Brug osse rigeligt med peber og salt efter behov .
No comments:
Post a Comment