Mmmmm YUMMY :)
Opskrift:
1/2 dl.flødeost ( cream cheese)
1/2 dl. Creme Fraiche
2-3 tsk.sitron saft ( lemon juice)
Et bundt frisk basilikum ( fresh basil)
et bundt frisk persille ( parsley)
2-3spsk.frisk purløg ( chives)
1 tsk.honning
2 dl.store rejer ( big prawns)
salt -peber
Butterdej ( puff pastry)
Fremgangsmåde:
Start med at røre din creme fraiche og flødeosten og kom ca.1 dl.af hakkede rejer i og alle de friske krydderurter og resten af ingredienserne.
Put det på køl, imens du udskærer butterdejen - som vist her på billedet.
Pensl dem m/æg og ind i ovnen -varmluft i ca.8-10 min. eller bare indtil du ser de er blevet smukt gyldne.
Da de er færdige, lader du dem køle helt af, før du skærer toppen ad dem alle sammen.
Kom rejecremen i dem alle sammen, rejer i midten af dem og i siderne ( som vist) og de små låg på.
Det er en perfekt lille snack eller forret :)
Opskrift:
1/2 dl.flødeost ( cream cheese)
1/2 dl. Creme Fraiche
2-3 tsk.sitron saft ( lemon juice)
Et bundt frisk basilikum ( fresh basil)
et bundt frisk persille ( parsley)
2-3spsk.frisk purløg ( chives)
1 tsk.honning
2 dl.store rejer ( big prawns)
salt -peber
Butterdej ( puff pastry)
Fremgangsmåde:
Start med at røre din creme fraiche og flødeosten og kom ca.1 dl.af hakkede rejer i og alle de friske krydderurter og resten af ingredienserne.
Put det på køl, imens du udskærer butterdejen - som vist her på billedet.
Pensl dem m/æg og ind i ovnen -varmluft i ca.8-10 min. eller bare indtil du ser de er blevet smukt gyldne.
Da de er færdige, lader du dem køle helt af, før du skærer toppen ad dem alle sammen.
Kom rejecremen i dem alle sammen, rejer i midten af dem og i siderne ( som vist) og de små låg på.
Det er en perfekt lille snack eller forret :)
Reje Cremen (prawn a la creme) |
No comments:
Post a Comment