En delikasse.. Mit favorit kød.
Beklæd din steg med bacon. Put friske rosmarin kviste, brombær,hindbær,skalotteløg og ca.1.5 dl. vildt boullion i fadet sammen med kødet.
Jeg stegte det inde i ovnen i 40 min. på varmluft-temperaturen var 175. Ville have det medium rare- og det blev det osse mmmm :)
Opskrift til Bær Sauce:
1 dl.frosne brombær og hindbær
2 dl.vand
1/2 dl.blåbær topping ( flydende)
1/2 dl.fløde
1-2 frisk rosmarin -kviste
1.5 spsk.sukker
1-2 terninger vildt boullion. ( eller ande boullion)
saften fra stegen i ler fadet.
maizena jævner.
Tilbehør:
Haricots Verts svøbt i bacon og stegt på panden i
ca. 5-6 minutter. lidt peber over dem.
Blancheret skalotteløg
Hjemmelavede Pommes -krydret m/hvidløg og krydderier.
No comments:
Post a Comment