Opskrift til forloren hare:
500 g.hakket svinekød
200 g. brune svampe
3 store løg ( 1 af dem bruger du i fadet)
2-3 spsk.red hot chili flakes.
1.spsk.ribs gelé
2 fede hvidløg
1 spsk.timian
laurbærblade
1 æg
1 dl.hvedemel
2 svineboullion
2 dl.vand
en lille håndfuld frisk purløg
e1.brev bacon.
Fremgangsmåde:
Læg kødet på et stort skærebræt eller
bagepapir og kom først ægget og hvedemelet i. Derefter alle krydderierne som er hakket fint) og smør ribs gelé osse på. Det eneste du ikke skal bruge i kødet er laubærblade, men dem bruger du s`følig i selve fadet.
Pak kødet sammen med dine hænder og form det som et brød. Put så bacon om det, så det fuldstændig dækker det - akkurat som vist her.
Jeg havde det på høj varme først i ca.halv time - 200 g. derefter på 170 i 1 time.
Chili/ Honning Parisienne Kartofler Opskrift:
8-10 kartofler
4-5 spsk.red hot chili flager
2 spsk.honning
lidt salt
champignoner ( fra en hel dåse)
svinefedt.
Skræl kartofler og kog dem m/laubærblade i ca. 8 minutter.
Efter den tid, tager du dem op ad gryden , lader dem køle lidt af, før du udhuler dem i små kugler.
Put svinefedt i en stor stegepande og 3-4 spsk. af red hot chili flager.
Steg kartoflerne deri OG osse champignoner , indtil de bliver let gyldne. Da kommer i ca.2 spsk. honning på panden og steger færdigt indtil de små kartofler er blevet møre.
Ps. kogte friske asparges i let salted vand i ca.5 minutter. Derefter smed jeg dem på panden da kartoflerne var færdige.
No comments:
Post a Comment