Marcipan Æble :
Tag kernen ud ( men ikke hele vejen igennem dog) og skrab lidt af æble kødet væk. Derefter putter du marcipan ind i æblet og ind i ovnen i ca.15-20 min.
Serveres gerne med is.
Chokolade Fudge Ostekage:
140 g. Havre kiks m/chokolade
1. spsk.kanel
70.g smør
375 g.flødeost
1. dl. Hvidt sukker
2. dl.Piskefløde
2 tsk.vanilje essence
6 husblas
Knus kiks i en skål, og bland det sammen med blødt smør og kanel. Pres kiksemassen ud i en springform med en plastik ske eller bare dine fingre, så det vil dække bunden.
Pisk flødeost og sukker sammen. Pisk fløden til skum, og rør ( bare med en spatel) i osten sammen med vaniljen.
Nogle timer før, har du smeltet i et vandbad ca.
300-400 g lyst chokolade
en halv dåse sødet kondenseret mælk fra Nestlé
2-3 spsk. fløde
2-3 husblas
og 20-40 g Pecan nødder - men de kommes i da i har taget skålen ud af gryden m/vandet.
Det skal køles Godt af før, og i må gerne lave den her fudge dagen før - det var faktist det jeg gjorde...
Jeg bruger 2-3 husblas i den.
Put lidt chokolade fudge over kiksen i bunden af springformen, så flødeosten - chokoladen igen og til sidst osten igen. Pynt med lidt tilovers chokolade og en pecan nød i midten af kagen.
Skal gemmes inde i køleskabet i mindst 2 timer - før servering.
No comments:
Post a Comment