Man kan købe her i dk en dåse isl.mini fiskeboller og dem har jeg så brugt.
i Island plejer man at bruge en opbagt hvid sovs m/sukker og masser af ketchup i, derefter putte fiskebollerne i og kartoflerne. Det var en ret jeg elskede som barn og hmm gør faktist stadigvæk ;0) Men nu ville jeg altså lave den her ret anderledes og her kommer opskriften til den :
Brug fiske lagen fra dåsen
1 dl.hvidvin
3-4 spsk. sitron saft
3-4 spsk. hindbær pure
maizena jævner
1 dl.fløde
1-2 spsk. sukker eller honning
1/2 dl.vand
salt
hvid peber
Lad det koge op under omrøring og put lidt mere hindbær pure lige til sidst. Sovsen får en flot svagt lyserød farve :0)
Udhul karoflerne til parisienne kartofler ( som på billedet) og kog dem i 5-8 min. v/ høj varme. derefter tørres de af og puttes på panden m/ margarin og hindbær puré og steges indtil de er færdige.
Og så er det bare på tallerkenen - pyntes og bare gå i gang med at spise mmmm :0)
No comments:
Post a Comment