til 3 personer.
Fiske sauce til min seafood pie :
1 lille håndfuld frisk dild
1 lille håndfuld frisk basilikum
1/2 dl. sødt hvidvin ( J.P.Chenet)
1.fiske bouillon
salt og peber
1/2 l. madlavningsfløde
maizena jævner til allersidst.
Saucen koges op -derefter simre i ca.10 min.
Sæt til side.
Tiger rejer pilles, kammuslinger og små rejer puttes på panden i ægte smør.
2 hvidløgsfed blandes sammen med og det hele skal kun svitses i nogle få minutter.
Butterdejen rulles ud.
3 ramekin smøres indvendig m/lidt oliven olie.
Fyldet skal nu oveni gryden m/saucen - røres godt sammen.
Puttes i dine ramekin, butterdejslåg ovenover . Smøres med æg eller mælk, og ind i en forvarmet ovn i ca. 15 -20 min.
Serveres m/Nan brød m/koriander og hvidløgs smag.
Fiske sauce til min seafood pie :
1 lille håndfuld frisk dild
1 lille håndfuld frisk basilikum
1/2 dl. sødt hvidvin ( J.P.Chenet)
1.fiske bouillon
salt og peber
1/2 l. madlavningsfløde
maizena jævner til allersidst.
Saucen koges op -derefter simre i ca.10 min.
Sæt til side.
Tiger rejer pilles, kammuslinger og små rejer puttes på panden i ægte smør.
2 hvidløgsfed blandes sammen med og det hele skal kun svitses i nogle få minutter.
Butterdejen rulles ud.
3 ramekin smøres indvendig m/lidt oliven olie.
Fyldet skal nu oveni gryden m/saucen - røres godt sammen.
Puttes i dine ramekin, butterdejslåg ovenover . Smøres med æg eller mælk, og ind i en forvarmet ovn i ca. 15 -20 min.
Serveres m/Nan brød m/koriander og hvidløgs smag.
No comments:
Post a Comment