Varmt Ande Salat. |
Ande Salat opskrift: 2 personer.
2 stk. andebryst
1 spsk.honning - ind i mikroovnen i nogle få sekunder- sammen m/oyster saucen, for at det bliver flydende.
1 spsk.oyster sauce
Kødet skal marinere i den væde m/skindsiden op, i ca.2-3 timer.
Efter den tid, steger i andebrysterne i ca. 3 min. på hver side.
Forvarm ovnen, kødet derind og hæld væden som den har stegt i ovenpå.
Varmluft v/ 180 i ca.15-20 minutter.
Tilbehør:
Friske salatblade
ristede pinjekerner
friske blåbær
lidt castello oste skiver
tynde skiver af frisk pære
og til sidst skiver af kartoffel klatter - opskriften til dem kommer på min næste blog.
Dressing:
Lidt oyster sauce og honning - varmet op i en lille gryde.
VELBEKOMME :0)
No comments:
Post a Comment