For 4 personer.
550 g hakket svinekød
1.5 fed hvidløg
en håndfuld frisk basilikum
1.5 spsk.honning
chili ( optional)
salt
sort peber
1/2 -1 dl. parmesan ost - eller noget lignende.
ca. 1/2-1 d.rasp
Fremgangsmåde:
Bland det hele meget godt sammen og put det på køl i 5-6 timer, men da vil alle krydderierne nå at trænge godt igennem.
Form dem til Små kødboller - må ikke være store.
Steg dem på panden m/evt.svinefedt og oliven olie blandet sammen.
Da de er næsten færdige kommer du 2 spsk.honning på panden samt lidt teriyaki sauce.
Sluk for varmen og put låg på.
Passer perfekt til noget Pasta og salat v/siden af.
De små kødboller smager dejligt af hvidløg - osse en lille smule sødt , på grund af honningen.
En kan osse lave en pasta sauce, for at komme ovenpå, men det ville jeg ikke med dem her- kun noget revet parmesan og noget mere basilikum - det var yummy ;0)
No comments:
Post a Comment