En dejlig anderledes flæskesteg.
2 dl.ketchup
2 spsk.oyster sauce
1/2 dl.soya sauce
2-3 spsk. honning - eller lys sirup
1 spsk.ingefær
1/2 dl. oliven olie
sort peber
lidt salt
Sværen skæres af flæskestegen og puttes til side.
Bland alle ingredienserne sammen og mariner kødet i mindst 4-5 timer ( kan osse være natten over)
Jeg havde det inde i ovnen i 1.5 time - så vendte jeg den om og igen i 1.5 time. v/ ca.165
Sværen kommes i letsaltet vand m/laurbærblade og koges i 10 min.
Tages op af gryden, salt puttes på den , ind i ovnen på risten i en halv time.
Ananas:
Frisk ananas skæres i ringe/skiver.
Ægte smør på panden, sirup og stjerne anis.
Steg dem v/ god varme indtil de har fået en smuk farve.
Passer perfekt til Flæskestegen - bare med alt svinekød overhoved :0)
No comments:
Post a Comment