En meget velsmagende ret - min mand beder mig altid indimellem at lave den :0)
Opskrift for 3 personer.
2 stk.kyllingebryst
200 g tiger rejer
1 stort løg
3-4 spsk. soya
1- 1.5 spsk.sesam olie
3-4 fed hvidløg
1-2 spsk red hot chili krydderi
3 spsk.ingefær
1/2 dl.hvedemel
oliven olie
purløg - drysset over til aller sidst.
Kylling og Rejerne.. |
Fremgangsmåde:
skær kyllingen i strimler - ikke alt for tynde dog.
Mariner kødet i:
1 spsk.sesam olie
2 spsk.soya
2 knuste fed hvidløg
1 spsk.ingefær
honning
lidt chili til marinaden.
Tigerrejerne marineres i:
1 spsk.ingefær
2 fed knust hvidløg
lidt chili
Kog vand for nudlerne.
Drys den halve dl.hvedemel over kylling stykkerne med en si.
Kyllingen og marinaden puttes på en stor og bred stegepande - eller en Wok.
Steg i ca. 3-4 min. Kom 3 tsk.honning på panden i de sidste 2 minutter og bland det godt sammen med kyllingen.
Tag kyllingen op af panden og sæt til side.
Rejerne og løg på panden, lidt soya og lille smule sesam olie tilføjes - evt. mere hvidløg eller ingefær.
Steg det i 3-4 min. og
ligesom med kyllingen - da kan i tilføje lidt honning i de sidste min.
Kom rejerne og løg tilbage på panden og tilføj nudlerne osse. Det hele blandes godt sammen og smages til.
No comments:
Post a Comment