En skøn italiensk is, med en stærk smag af hindbær.
En kan osse komme jorbær eller andre bær i, i stedet for hindbær - op til hver og en :0)
Opskrift:
4 æggeblommer
1.5 dl.sukker
1.5 dl.mælk
1 1/2 dl fløde
1.5 tsk.vanilje essence
1 dl.glukose sirup
500 g hindbær
Fremgangsmåde:
Start med at piske blommer og sukker godt sammen.
Kom mælken,fløden og glukose sirup i en lille gryde - indtil det starter at koge.
Dernæst skal denne blanding piskes i flødemassen i skålen - i kan se det her på billedet..
Da det er færdigt tilsætter i hindbærene.
Få fat i en anden skål og et sigt, men nu skal massen gennem en finmasket si. ( på grund af hindbærene)
Pisk det derefter let igennem og husk endelig at smage på den, men måske behøver isen mere sukker.
Til sidst puttes blandingen i en god tupperware beholder og i fryseren i 6-7 timer. Husk at røre i den engang imellem.
Og det var så det :0)
No comments:
Post a Comment