1/24/2012

Styr -Fry Nudler m/Marineret Svinekød


 En ret ,som alle elsker her i huset:)


 Opskrift:                3-4 personer.

5 fad koteletter 
2 gulerødder ( skåret i julienne stimler)
2 fed hvidløg
2 spsk.honning
1 spsk.red hot chili flager
3 spsk. soya  sauce
2 spsk.teriyaki sauce
1 spsk. sesam sauce
2 spsk. ingefær ( tørret)
1 løg
 hvedemel
1 spsk sukker( kommes i til allersidst)
 5-6 pakker kinesiske nudler.


 Fremgangsmåde:

Start med at skære fedt fra kødet, derefter i små og lidt tynde strimler. - som vist her på billedet.

Bland alle ingredienserne sammen  ( undtagen hvedemel,gulerødderne og løg) og put kødet deri. Lad det marinere i mindst 4-5 timer

Drys hvedemel over kødet , så det næsten dækker det, varm olie på en dyb pande og steg kødet i ca.3-4 min. eller indtil det har fået en meget smuk gylden farve .
Put det så til side.

Varm nudlerne op i lidt olie og salt i kogende vand i 4-5 min. med gulerødderne.  Efter den tid putter i nudlerne i en si.  Så i panden med det hele - osse kødet , for at blande det godt sammen og varme det hele op i nogle minutter.  -  Lidt sukker i, lidt mere soya, teriyaki og eventuelt mere ingefær og Voila - en meget velsmagende kinesisk ret, som jeg har lavet i flere år efterhånden :)



















No comments:

Post a Comment